Valtaamon tarina

Perustin Valtaamon vuonna 2013 yhdessä kollegani Kirsi LaPointen kanssa. Olimme tällöin työskennelleet yli kymmenen vuotta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa johtamisen ja organisaatioiden tutkijoina ja opettajina. Rakastimme yliopistotyötä, mutta halusimme myös pohtia miten voisimme edistää hyvää työelämää hyödyntämällä osaamistamme uusilla tavoilla.

Ryhdyimme rakentamaan tutkimuspohjaisia työn mielekkyyteen, työkäytäntöjen kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyviä koulutuspalveluita. Tämä vei mennessään, ja vuosien varrella olemme saaneet kouluttaa, ohjata ja tukea erilaisia organisaatioita, yhteisöjä ja ammattilaisia mielekkään työn ja työelämän edistämisessä. 

Moni työyhteisöjen ja työelämän haaste kiteytyy vuorovaikutukseen, erityisesti sen puutteeseen tai laatuun. Siksi dialogista on vuosien varrella tullut yhä tärkeämpi osa työtäni, yhteistyössä DialogiAkatemian ja Erätauko-säätiön kanssa. Suunnittelen ja ohjaan dialogeja ja dialogikoulutuksia, tuen dialogisten käytäntöjen kehittämistä yrityksissä, julkisen sektorin työyhteisöissä, kunnissa, ammattijärjestöissä, yhdistyksissä, yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa, sekä työskentelen dialogia edistävissä yhteiskunnallisissa hankkeissa.

Rakastamani kirjoittaminen on toinen puoli työtäni. Kirjoitan erilaisista työelämäaiheista, dialogista ja hyvästä elämästä (Kirjasto). Teen myös kiinnostavia hanketöitä työhyvinvoinnin, tulevaisuuden työelämätaitojen ja yhteiskunnallisen muutoksen parissa. Työssäni hyödynnän tutkivaa otetta, dialogin voimaa, monipuolista pedagogista osaamistani ja vankkaa kokemustani koulutusohjelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta.

.

Yhteystiedot

Valtaamo Oy

Y-tunnus 2128104-0

Elina Henttonen, KTT

050 546 9251

elina@valtaamo.fi

facebook.com/valtaamo

twitter.com/valtaamo