Valtaamo ja Elina

Perustin Valtaamon vuonna 2013 yhdessä kollegani ja ystäväni Kirsi LaPointen kanssa. Olimme tällöin työskennelleet yli kymmenen vuotta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa johtamisen ja organisaatioiden tutkijoina ja opettajina. Rakastimme yliopistotyötä, mutta halusimme myös pohtia miten voisimme edistää hyvää työelämää hyödyntämällä osaamistamme uusilla tavoilla.

Valtaamossa ryhdyimme rakentamaan tutkimuspohjaisia työn mielekkyyteen, työkäytäntöjen kehittämiseen ja työhyvinvointiin keskittyviä koulutuspalveluita. Tämä työ vei mennessään, ja nyt olen jo lähes kymmenen vuoden ajan saanut kouluttaa, valmentaa ja ohjata erilaisia organisaatioita, yhteisöjä ja ammattilaisia ja edistää näin työn ja työelämän mielekkyyttä.  

Vuosien varrella dialogista on tullut keskeinen osa sekä työni sisältöä että työotettani. Suunnittelen ja ohjaan dialogeja, dialogi- ja Erätauko-koulutuksia, tuen dialogitaitojen ja -käytäntöjen kehittämistä erilaisissa (työ)yhteisöissä, sekä tutkin dialogin yhteiskunnallista muutosvoimaa. 

Koulutus- ja ohjaustyön rinnalla kirjoitan: kirjoja, raportteja, selvityksiä ja blogeja (ks. Kirjasto). Teen myös kiinnostavia hanketöitä työhyvinvoinnin, tulevaisuuden työelämätaitojen ja yhteiskunnallisen muutoksen parissa.

Työssäni hyödynnän tutkivaa otetta, dialogin voimaa, monipuolista pedagogista osaamista ja vankkaa kokemustani koulutusohjelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta. 

.

Yhteystiedot

Valtaamo Oy

Y-tunnus 2128104-0

Elina Henttonen, KTT

050 546 9251

elina@valtaamo.fi

facebook.com/valtaamo

twitter.com/valtaamo