Dialogilaboratorio

Dialogilaboratorio on dialogin vetämiseen koulutettujen asiantuntijoiden tiimi. Päivätyötämme teemme kaikki eri aloilla: kehitysyhteistyössä, kasvatuksessa, sosiaalityössä, yliopiston tutkimuspalveluissa ja omissa yrityksissä. Meitä yhdistää tarve tuoda työssämme ihmisiä yhteen luomaan yhteistä ymmärrystä ajankohtaisista ilmiöistä dialogin keinoin.

Haluamme hyödyntää ja kehittää dialogiosaamistamme tarjoamalla vieraileville keskustelijoille ajaa, paikan ja fasilitoinnin tärkeiden ilmiön pohtimiseen. Järjestämme pienimuotoisia dialogeja muutaman kuukauden välein Aretain Dialogiakatemian tiloissa Helsingin Sörnäisissä. Saat omakohtaisen kokemuksen dialogin käytöstä työelämässä ja avartuneen näkemyksen dialogin aihepiiristä. Lupaamme myös pientä aamiaista, hyvän tunnelman ja tiiviin pohjamateriaalin oman dialogin vetämiseen.

Dialogileihin ovat tervetulleita kaikki halukkaat kokemaan, harjoittelemaan ja keskustelemaan. Tule vieraaksemme!

Aiempiin Dialogilabroihin voit perehtyä alta löytyvien blogikirjoitusten kautta.

Tulossa:

Mitä on biotalous? 14.3.2019 (klo 8:15-10:00)

Seuraava Dialogilaboratorio pureutuu kysymykseen onko Suomessa biotaloutta vai onko perinteinen teollisuus puettu uusiin vaatteisiin. Millaisia arvoketjuja biotalous edellyttää? Entä millaista on kestävä biotalous? Miten eri tavoin biotalous-termiä käytetään eri yhteyksissä, ja miten voisimme luoda yhteistä ymmärrystä sen ympärille?

Dialogin vetäjinä toimivat ympäristöministeriön tutkimusjohtaja Tanja Suni ja Helsingin yliopiston yritysyhteistyöpäällikkö Maarit Haataja.

Ilmoittautumiset Tanjalle: tanja.suni@ym.fi

Aiemmat Dialogilabrat:

Mihin johtajuutta tarvitaan? (1/2019)

Mistä on mielekäs työ tehty? (11/2018)

Tutkimustieto ja kokeilukulttuuri päätöksenteossa (9/2018)